Bilsnyd!

BilSNYD

B på 4 år sad den anden dag og legede med biler. Jeg skulle være med og fik den – ellers fine Porsche – 4-personers familiebil, og han fik 2-personers racerbilen?!.
Straks gik legen ud på, at vi skulle køre om kamp, hvilket min familiebil jo ikke kunne vinde! Så mor her måtte tænke hurtigt, og jeg udfordrede:” Hvad så hvis vi skal køre 4 personer et sted hen? Hvem kommer så først?” Ja, så blev der stille…og han tænkte og tænkte!
Efter lidt betænkningstid talte han, hvor mange ture han så skulle køre, og det gik op for han, at så vandt jeg nok…at bilerne var gode til forskellige ting ligesom os mennesker. Det havde vi en lille snak om, hvad var han god til? Hvad er mor god til?
Også talte og regnede vi lidt mere, hvad hvis vi skulle køre 2 personer? 6? 7? Hvad hvis der skulle blive en chauffør i bilen og bilen ikke kunne køre tom?
Ved større børn kan man smide lidt viden om hastighed og afstande ind, da det selvfølgelig har en betydning for, hver der vinder .

Hele min pointe er her, at der er en masse muligheder for at inddrage læring i små aktiviteter eller få en god snak om og med barnet i dagligdagen, selvom vi har travlt.

Hyg jer!

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr