Gratis plakat 2!

gratis plakat

Gratis samtale plakat.

Denne plakat hænger ved Bs seng på værelset, så nogle gange taler vi om plakaten om aftenen i stedet for at læse en bog. Plakaten giver uendelige muligheder for at tale om ord, begreber, tal og anden matematik – også er den GRATIS!

Målgruppe: 3-11 år

Mål: Udvide ordforrådet, tælle, gange, øve farver og andre tillægsord.

Udfordringer:

3-5år: Tal med dit barn om farverne, personerne, deres beklædning, deres hårfarve og om de forskellige ting på plakaten. Tæl nogle af tingene, hvor der max er 10 ting. Bed dit barn finde fx. en pige med blomstret kjole og lad så dit barn stille dig en opgave efterfølgende.

6-7år: Se ovenfor. Og tæl gerne tingene, der er mange af fx. kopperne, ballonerne og saften. Bed dit barn tælle alle de røde balloner, pigerne med lyst hår osv. Træn lidt minus fx. hvis i har talt, at der er 10 balloner i gule, så spørg “hvad nu hvis 3 balloner springer, hvor mange er der så?”.

8-9år: Se ovenfor. Print gangeplakaten og hæng den ved siden af denne plakat. Vis så dit barn, hvordan man hurtigt tæller fx. alle stolene på tabellen vha. gangeplakaten. Prøv at læse de små tabeller sammen og tæl stolene om de runde borde både ved at tælle almindeligt og ved at gange.

Få plakaten her.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Ark til print
legoglektie@gmail.com

Boganmeldelser til 7. klasse

Har du en teenager i 7. klasse oplever du måske, at hormonerne flyver rundt over det hele, og der til tider er andre ting end læsning, som er noget mere spændende. I 7. klasse er det stadig vigtig, at I

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Terningspil

Dette spil med terning er sjovt for de fleste førskole eller nye skolebørn. Slå med en terning, skriv tallet, tegn streger og prikker. Spillet hjælper dit barn til at få en begyndende talforståelse igennem tallets udseende, mængde og lyd. Du

Læs mere
Ark til print
legoglektie@gmail.com

Vask hænder

I disse Corona tider kan det vist ikke passer meget bedre med et lille “vaske-hænder vejledning” til børn. Den kan frit downloades og hænges op i hjemmet, vuggestuen, børnhaven eller på skolen. Leg & lektie cirklen med fokus på hygiejne

Læs mere
Scroll til toppen