Læseren Annies brug af legoglektie.dk – GUIDE

  1. Læseren Annies brug af legoglektie.dk

Her kan du læse lidt om, hvordan en af LEG og LEKTIES læseren bruger hjemmesiden både som forældre og som fagpersom gennem sit job som lærer.

“Jeg er vild med bloggen LEG OG LEKTIE og bruger den flittigt, både privat og professionelt. For mig er det en måde at blive skarpere på sammenhængen mellem leg og læring, hvilket jeg finder yderst væsentlig. Bloggen har en god overskuelig opbygning, og det er nemt med den nye aldersopdelte opbygning som jeg bruger meget. Jeg er også stor fan af, at det er billige og lettilgængelige materialer, som vi ofte har i forvejen.”

Annies brug til hendes eget barn.

“Bloggen rammer bredt med lege, der er lige til at gå til som de er, hvilket jeg bruger meget privat sammen med min datter på 3 år. Leg og læring går hånd i hånd for mig, og derfor er det lækkert med idéer, så det ikke altid er de samme lege vi har gang i. For eksempel leger vi tit med gadekridt, hvor vi ofte tegner former & figurer som vi snakker om, laver en hinkemand, samt skriver tal & bogstaver. Jeg havde aldrig selv overvejet at tegne en motorikbane, men jeg snuppede fluks idéen, og det var en kæmpe succes. Det var sjovt både for hende og jeg, og det gør det sjovt at lege nye lege med ting vi bruger i forvejen.”

Annies brug i sin profession som lærer.

“Professionelt bruger jeg bloggen som en kreativ idébank, hvor jeg kan finde nye måder at arbejde med et emne på. I det nye skoleår skal jeg undervise i et fag jeg aldrig har undervist i før, og i min undervisningsplanlægning har jeg flittigt gjort brug af Tonies gode lege. For eksempel har jeg planlagt en aktivitet med mælkelåg, en med ispinde og eleverne skal også arbejde med naturens mandalas.

“Jeg vil gerne videregive mine varmeste anbefalinger til LEG OG LEKTIE, og jeg håber at mange flere vil opdage denne skønne blog.

Mvh Annie”

Læs også mine svar på spørgsmål fra forældre her. 

Hvis du har lyst til at dele din måde at bruge LEG og LEKTIE, så andre kan inspireres, så send mig en mail til legoglektie@gmail.com.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr