Illustrationer til tal

En sød læsermor havde jo lavet disse fine bøger til hendes dreng. Og RIGTIG mange ville gerne modtage hendes fil med det store arbejde. Men da hun har fundet billederne på google.dk, kommer både hun og jeg i problemer ift copyright, hvis det deles. DERFOR har jeg lavet nogle ark med TAL illustrationer meget tæt på hendes, men med illustrationer, som er okay at bruge og dele med jer. Ønsker du en samlet guide til at lære dit barn tal og mængder, kan læringshæftet “Lær tal” være en mulighed. Det er en forældrevejledning til at lære tal gennem lege, hverdagssituationer og sjove opgaver. Køb det til 39kr her. Her er lidt forslag til at bruge dem:
  • Print arkene og sæt dem i en mappe, så du får en bog, som du kan læse og tale med dit barn om.
  • Print arkene og hæng et par stykker af gangen op på fx. værelset eller i køkkenet, så du løbende kan tale om dem med dit barn.
  • Print arkene og lad dit barn lægge dem i rækkefølge enten fra 1 -10 eller fra 1-20.
  • Print arkene og lad dit barn lægge alle ulige tal i en bunke og alle lige tal i en anden bunke.
  • Lad dit barn lægge arkene i bunker med 10’er venner dvs. 1 og 9, 2 og 8 osv.
Se også illustrationer med BOGSTAVERNE her. Download arkene her: TAL illustrationer LEG OG LEKTIE(Tal skrevet med store bogstaver) Download arkene her:Små TAL VISUELLE LEG OG LEKTIE (Tal skrevet med små bogstaver)

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr