Opgaver til børnehavebørn – Opgaver for børn

Gratis børnehaveopgaver

Emner til de styrkede læreplaner

Børnehavematerialer i butikken

Sprogkort, piktogrammer, styrkede læreplaner.
Butikken

Institutionspakker

Køb pakker til stuerne i børnehaven
Butikken

Styrkede læreplaner

Her finder du alle vores gratis børnehaveopgaver i en oversigt. Der er flere 100 opgaver. Opgaverne henvender sig til børnehavebørn i alderen 3år, 4år og 5år. Nogle af opgaverne kan bruges tildigere med voksestøtte.

De fleste af opgaverne er lavet med de styrkede læreplaner for øje, som kan støtte børnenes udvikling. Opgaverne indeholder emner som finmotorik, tegning, tal, sprogudvikling, matche billeder eller figure, geometriske former, følelser, årstider, find 5 fejl, labyrinter og meget mere. 

Alle vores gratis opgaver til børn

Gratis opgaver til børn til print. Få hele overblikket af opgaver på vores samlede oversigt til  børnehavebørn, skolebørn og med emner i dansk, matematik, engelsk, natur/teknik, onlineopgaver eller til jul eller påske. Opgaverne er inddelt i emner, fag og aldersgrupper. Der er til 1. – 10 klasse samt førskolebørn. Tilbage til oversigten med alle gratis opgaver her.

Opgaver for børn

Kalender til børn
Piktogrammer til børn
Sprogkort
Vi anbefaler....
Scroll til toppen