Ramadanhæfte – både for ikke-muslimer og muslimer – fokus på gode gerninger

IMG_2019-04-22_15-02-37

Køb hæftet til 25kr her.

Vi har lavet endnu et læringshæfte med udgangspunkt i B på 5 år, og hvad vi synes, der er relevant for ham at vide noget om. Og Ramadanen er i den grad vigtig at få viden om, da viden tager livet af mange fordomme. Jeg har arbejdet med muslimske børn i 11 år og derigennem fået en del viden om Ramadanen, og hvad den handler om ud over at faste.

I hæftet her får du og dit barn lidt grundviden om ramadanen og det centrale nemlig 30 små kort med “gode gerninger” til at bruge i ramadanen UANSET OM DU ER MUSLIM ELLER EJ. Kortene kan selvfølgelig også bruges på andre tidspunkter på året, da et fokus på de indre værdier og gode gerninger altid er velkomment.

Målgruppe: Fra 4 år og op til voksne! Hvis dit barn ikke er så gammelt, så lad det kun trække en “opgave” hver anden dag eller måske 2 i ugen. De større børn kan sagtens klare en opgave hver dag.

Husk at se alle vores læringshæfter her.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

3-5år
legoglektie@gmail.com

Sur mælk?

En dag på vej hjem fra børnehaven spurgte Bjørn, om det ikke kunne være sjovt at sætte et glas mælk ud på havebordet og se, hvornår solen havde gjort det så varmt, at det brændte. Vi havde i den periode

Læs mere
Spørgsmål fra forældre
legoglektie@gmail.com

Læseren Majs måde at bruge LEG og LEKTIE

Læserens Maj måde at bruge LEGogLEKTIE.dk “Jeg bruger Leg og Lektie til det åbenlyse; inspiration til leg og læring. Legene er ofte meget simple og kræver ikke de så mange materialer. Det gør det realistisk og relevant for mange. Det

Læs mere
Leg ORD
legoglektie@gmail.com

Ordforrådet?

Overbegreber i bilen. Jeg udnytter altid tiden i bilen max – altså enten med børneråb, befalinger fra bagsædet og en gang imellem får jeg lavet noget, ungerne lærer af;). En god leg – også til korte køreture til skolen eller

Læs mere
3-5år
legoglektie@gmail.com

Morgenmad og tal

Den anden morgen sad B og spiste disse Cherrios. Han sad og fedtede rundt med dem og lige, da jeg skulle til at kommentere det, sagde han begejstret, at han havde lavet et 6-tal. Den var jeg straks med på,

Læs mere
Scroll til toppen