Skoletaske til skolestart

annonce

Vi har som alle andre forældre med kommende skolebørn været på jagt efter den perfekte skoletaske til B. Og den har vi efter laaaang tids leden fundet. Derfor skrev jeg til Vicca.dk om de ikke lige kunne smide skoletasken afsted til test, så here goes…

Generelt er denne skoletaske, Ergobag, smæk fyldt med lækre detaljer, som gør tasken gennemtænkt, praktisk og meget brugbar for børn fra 0. Klasse.

Taskens spænde til det store rum er lavet af magneter, så vores skønne unger undgår en kronisk tømmerlus af at lukke spændet. Tasken indeholder mange små og store rum, så det er muligt at få organiseret tingene på en overskuelig måde. Forlommen på tasken er vandtæt (!) – det er fisme smart. Også er der en flaskeholder og plads til en madkasse.

Hvis du allerede er overbevist, så kan taskerne købes her – ellers læs videre under billedet!

På ryggen af tasken er det med lidt hurtig teknik muligt at gøre tasken højere eller lavere afhængig af dit barns højde, ligesom tasken kan vokse med dit barn. Skuldertropperne kan tilpasses, spændende foran tilpasses og generelt er tasken super fleksible.

Det mest populære ved tasken (I følge Bjørn) er helt klart de udskiftelige Kletties, som let kan udskiftes med et nyt tema, da bagsiden er beklædt med velcro. Der er to steder på tasken, hvor de kan sættes på.

Taskerne findes i mange udgaver og flere modeller. Modellen vi valgte var Ergobag Prime, da den skulle være god til de fleste slanke børn. Bjørn ville gerne have en rød taske, så efter lidt forhandler faldt valget på den flotte vulkantaske med røde streger – Ja, ja…jeg ved det – ingen pige og drengfarver, men jeg kunne simpelthen ikke sende ham direkte i løves hule med en rød taske. Jeg kender godt de ungers spydigheder, og det starter tidligt!

Til skoletaske findes selvfølgelig en gymnastikpose og et matchende penalhus. Penalhuset er smækfyldt med lækre farveblyanter, viskelæder, lineal, blyantspidser og en saks. Selve gymnastikposen er heller ikke tosset med de lækre detaljer, som giver mulighed for at spænde gymnastikposen fast på selve skoletasken også den geniale lomme foran, som lige passer til et par sko.


Også lillebror Eskild var heldig at få en ny taske til børnehaven – også kan den fede mini Fjællræven altså godt pakke sammen. Den her er bare meget bedre ergonomisk,og Eskild elsker den! Han går nærmest med den hele tiden og leger han kører Schoolbus (youtube-barn;-))

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr