Naturpynt

cropped-IMG_2019-08-23_17-54-14.jpg

Bjørn og jeg lavede et lidt naturkunst den anden dag. En let måde at sætte fokus på årstiden og månedens blomster og blade. Det er ret simpelt – et stk pap og 3 elastikker også er det ellers i gang med at finde en masse forskellige blade, som sættes fast under elastikken.

Målgruppe: Fra 4 år.

Mål: Natur, årstider, finmotorik

Ren finmotorisk er det også en fin øvelse, da det kræver måde teknik og styr på de små fingre, at sætte bladene på plads.

Bjørn sluttede af med at lege junglebarnet, klatre rund i have og både bruge naturkunsten til camouflage på sig selv og på “spyd” til at fange dyr.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Samlet pakker

Førskole

Lærer
legoglektie@gmail.com

Læringscirkel med tallene 1-100

En lærer, som har stor glæde af min cirkler i undervisningen, spurgte om jeg ikke kunne lave en med tallene fra 1-100. Den var faktisk på listen, men er nu blevet opprioriteret lidt!Så herunder kan du hente en læringscirkel med

Læs mere
3-5år
legoglektie@gmail.com

Korttrick

Kortrick I en weekend sad vi og spillede Sorteper i udestuen ved mine svigerforældre. Jeg ELSKER at spille og heldigvis har jeg fået opdraget Bjørn godt, så han er for det meste med på et spil! Søren synes, jeg er

Læs mere
1. Klasse
legoglektie@gmail.com

Læringspil til print selv

Hvis du lige hurtig mangler en sjov måde at lære dit barn et fagligt område som gange, plus, 120 ord eller lidt engelsk eller tysk, så se vores oversigt og alle de spil, som vi har udviklet, der leveres direkte

Læs mere
Ark til print
legoglektie@gmail.com

Leg&Lektie cirkler med billed og tema.

Disse læringscirkler er en del af førskolecirklerne, som kan bruges til børn, der endnu ikke er startet i skole. Disse cirkler indeholder overbegreber, der er en vigtig del af den sproglige udvikling. Emnerne er: FrugtGrøntTransportPåklædningMadvareKroppenDyr Køb de færdigttrykte cirkler her.

Læs mere
Scroll til toppen