Gratis opgaver fra svensk side

cropped-IMG_2019-10-26_14-11-15.jpg

På denne hjemmeside finder du lidt forskellige opgaver til print. Målgruppen er primært førskolebørn eller 0. klasses børn. Der findes flere forskellige typer opgaver blandet andet at skrive tal, gå igennem labyrinter, tegne et mønster eller matche figurer.

Vi har desuden lavet Leg&Lektie cirkler til førskolebørn, som indeholder alle de vigtige udviklingsområder for et førskolebarn. Køb dem her.

Du kan finde hele oversigten til gratis opgaver til børnehavebørn her.

Find dem her.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Samlet pakker

Førskole

Overblik – Leg&Lektie cirkler matematik

Jeg har i noget tid arbejdet på at lave disse cirkler til mine elever, som jeg underviser i matematik. Jeg har manglet en lille samling af huskeregler på deres niveau, som kunne tilpasses dem individuelt. Det har jeg endelig fundet formen for

Billedbøger til børn 5-7 år

Billedbøger til børn 5-7 år Her har du en liste over billedbøger, som er gode til oplæsning for dit barn. Nogle af bøgerne passer til en bredere målgruppe end jeg har skrevet i overskriften. Listen er lavet af bibliotikar Pernille

Magna-Tiles anmeldelse

Magna Tiles er sponsoreret af Legebyen.dk til test. Vi har testet de super populære Magna-Tiles – 3 forskellige kasser. Kasserne er Clear Colors, Solid Colours og Free style. Alle kasserne fås i forskellige kombinationer og størrelser og hele udvalget kan

Matematikbogen GRATIS

Her finder du gratis opgaver til matematik i alle klassetrin. Opgaverne er færdighedsopgaver, og du udfylde selv hvilket talinterval, der skal laves opgaver med. Siden er dansk. Se flere gratis matematiksider her. Se siden her. 

Kroppen og hygiejne – Leg&Lektie cirkler

En vigtig del af hele livet i vuggestuen og børnehaven er fokus på kroppen, hygiejne og de helt basale ting heromkring. Cirklerne her opsummerer kort de vigtigste områder. Kroppen: Cirklen her kan bruges sammen med de andre cirkler med kategorisering.

Scroll til toppen