Gro græs

cropped-IMG_2019-11-04_11-24-45.jpg

Jeg siger det ofte – at du skal gribe dit barns nysgerrighed. Det gjorde jeg med Eskilds nysgerrighed netop her!

I børnehaven havde de smidt små græsfrø ud på den bare jord, som Eskild kiggede nysgerrigt på. Vi snakkede om, at det blev til græs, hvilket jo kan være ret svært at forstå for en knap 3årig. Derfor lavede vi en lille skål med jord og frø herhjemme, som Eskild nu følger flere gange om dagen og oplever, hvordan frøene ligeså stille bliver til græsstrå og en hel græsplæne.

Brug evt Leg&Lektie cirklen med natur, som du finder her.

Simpelt forsøg, der er et hit hos de fleste børn. Børnene bliver så begejstret, når de ser græsstråene vokse hver dag. Se flere forsøg her.

Mål: Frø, sol, vand.

Målgruppe: Fra 3 år

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Samlet pakker

Førskole

Leg BOGSTAVER
legoglektie@gmail.com

VÆG Alfabet

Alfabet på væggen. Jeg var så heldig at få noget reklamefolie gratis fra et reklamefirma, som bare ville smide det ud! Jeg gik straks i gang med at klippe alfabetet ud og sætte det op på væggen i børneværelset. Jeg

Læs mere
Læringscirkler
legoglektie@gmail.com

Leg&Lektie cirkler med følelser

Køb cirklerne færdigtrykte her. Så er læringscirklen med humør og trivsel færdig til print. Cirklen er lavet ud fra en plakat, som jeg tidligere har lavet, og som du kan se her. Her kan du også læse lidt mere om

Læs mere
Spørgsmål fra forældre
legoglektie@gmail.com

Læseren Marias brug af LEGogLEKTIE.dk

Læseren Marias brug af LEGogLEKTIE.dk Maria skrev spontant en besked til mig, hvor hun fortalte om, hvordan hendes fokus på læring i hverdagen havde ændret sig. Få selv lidt ideer her til at få dit barn til at blive opmærksom.

Læs mere
1-3år
legoglektie@gmail.com

Skumfigur – geometri

Skumfigur – geometri Vi er ved at være færdige med at bruge det skumgulv, som man har liggende ved helt små børn. Vi har brugt lidt til mellem sengene, så Bjørn ikke sparker, når han sover ved os, lidt er

Læs mere
Scroll til toppen