Vejrhane

cropped-IMG_2019-11-04_10-33-22.jpg

Min seje kollega lavede denne vejrhane med hendes klasse i natur/teknik, så jeg skyldte mig at tage et billede, jeg kunne vise Den til jer. Den er jo perfekt til et lille hjemmeprojekt.

Alt du skal bruge er 2 paptallerkener, 2 blyanter, papir og en nål.

Mål: Vind, vindretning, konstruktion

Aldersgruppe: Fra 5 år

Se en masse andre lege med natur her.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Samlet pakker

Førskole

Modsætninger og sanser – Leg&Lektie cirkler

Modsætninger: Som en del af den sproglige udvikling og forståelsen af verden omkring sig, skal dit barn begynde at bruge forskellige ord – herunder tillægsord. Disse tillægsord er opsat som modsætninger, som er lette at visualsere og bruge sammen med

Weekendlege – uge 41 – tema Halloween.

Så er det snart Halloween og i den forbindelse har jeg samlet lidt sjove opgaver og lege, som du kan lave med dit barn her i weekenden. Mit fokus har været læring gennem Halloweeen. Først og fremmest så kan du

Legetøjsblad

Legokatalog Jeg var i BUDDY for at købe gaver i går (og sikke en fantastisk service, jeg fik?). Jeg fik et LEGO katalog med hjem, som jeg egentlig var lidt ‘nå’ over, men det var klart en succes hos B, også er

Brug dine sanser i skoven

I sidste weekend var vi på tur i den skønne efterårsskov. Det var virkelig en fantastisk tur, og hvor bliver man bare i godt humør af det. Jeg har tidligere skrevet om, hvad du kunne tale med dit barn om

Lege med tal

4 hurtige og nemme lege til at øve talforståelse med dit barn Målgruppe: Fra 3 år. Papir med piberenserne stukket igennem. Jeg skrev et tal på papiret, og Eskild på 3 år skulle sætte det rigtige antal Hamas perler på.

Scroll til toppen