Verdenskort med dyr

IMG_2020-02-04_11-24-41

Denne super fine plakat kan hentes gratis på miljøministeriet hjemmesiden. Plakaten viser biodiversiteten på et verdenskort, så der er rig mulighed for at få talt om naturen, dyr, klima, miljø og styrke både dit barns viden og ordforråd.

Se også førskolecirklen med emnet “natur“. Den er super at tale om Danmarks natur ud fra og tag den evt med i skoven som en skattejagt.

Se find en masse lege med fokus på naturen her.

Få plakaten her.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Annoncer
legoglektie@gmail.com

Natur – anbefalet legetøj

Legetøjet er sponsoreret af legebyen.dk til test. Hvis du ikke har bemærket det, så er jeg ret tosset med naturen! Jeg elsker luften, duften, friheden og alle de muligheder for leg og læring, som er i naturen – der i

Læs mere
@udmedungerne
legoglektie@gmail.com

Mælkebøttesirup

Her får du opskriften på en lækker mælkebøttesirup: 1. Pluk en masse mælkebøtter. 2. Del det gule fra det grønne. 3. Kog de gule blade med sukker og vand. 4. Sigt blomsterne fra. 5. Tilsæt citron. 6. Hæld på glas.

Læs mere
Annoncer
legoglektie@gmail.com

X Block for private

X Block er sponsoreret til test For et par måneder siden anmeldte jeg disse X Block til institutioner og mange af jer forældre var vilde med dem, men I kunne jo desværre ikke købe dem hjem til haven. Det kan

Læs mere
Scroll til toppen