Gratis opgaver med plus og minus – 1. – 2. klasse

IMG_2020-05-03_15-38-05

Her får du 12 forskellige opgaver med plus og minus, hvor de ligeså stille stiger i sværhedsgraden. Brug dem enkeltvis eller samlet til dit barn hjemme eller i skolen. Det er meget forskelligt, hvornår børn er klar til at regne med plus og minus, derfor er målgruppen vejledende. Arkene er en god blanding af regn ud og farv, illustrative opgaver, “hands on” opgaver og traditioneller regnestykker med plus og minus. De kan hentes gratis herunder. Brug desuden læringscirklerne her til at støtte læringen og til at huske alle formlerne.

Se også opgaverne med plus, minus, division og brøker her. Se alt vores gratis materiale her.

Se spil til de 4 regnearter her.

Er du udvalgt Copydan-skole eller institution, skal du huske at indberette tekst, opgaver og materialer kopieret fra legoglektie.dk. Du skal indberette både papirkopier, digitale kopier, print og scanninger.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Samlet pakker

Førskole

Læs og forholdsord- Leg&Lektie cirkler

Læs: Det er vigtigt, at have fokus på læsning med dit barn allerede fra en tidlig alder, da det udvikler sproget rigtig meget. Cirklen her hjælper dig med at “folde” en historie ud for dit barn, så det bliver opmærksom

Verdenskort med dyr

Denne super fine plakat kan hentes gratis på miljøministeriet hjemmesiden. Plakaten viser biodiversiteten på et verdenskort, så der er rig mulighed for at få talt om naturen, dyr, klima, miljø og styrke både dit barns viden og ordforråd. Se også

Feriemissioner

Feriemissioner. Hvad skal dit barn have fundet ud af på jeres feriested? Forbered nogle feriemissioner! En ferie kan godt blive lang for vores børn med ventetider i lufthavenen, på restauranten, lange dage på stranden og ved poolen. Bjørn elsker at

Vask hænder

I disse Corona tider kan det vist ikke passer meget bedre med et lille “vaske-hænder vejledning” til børn. Den kan frit downloades og hænges op i hjemmet, vuggestuen, børnhaven eller på skolen. Leg & lektie cirklen med fokus på hygiejne

Gratis opgaver fra svensk side

På denne hjemmeside finder du lidt forskellige opgaver til print. Målgruppen er primært førskolebørn eller 0. klasses børn. Der findes flere forskellige typer opgaver blandet andet at skrive tal, gå igennem labyrinter, tegne et mønster eller matche figurer. Vi har

Scroll til toppen