Gratis opgaver med plus og minus – 1. – 2. klasse

IMG_2020-05-03_15-38-05

Her får du 12 forskellige opgaver med plus og minus, hvor de ligeså stille stiger i sværhedsgraden. Brug dem enkeltvis eller samlet til dit barn hjemme eller i skolen. Det er meget forskelligt, hvornår børn er klar til at regne med plus og minus, derfor er målgruppen vejledende. Arkene er en god blanding af regn ud og farv, illustrative opgaver, “hands on” opgaver og traditioneller regnestykker med plus og minus. De kan hentes gratis herunder. Brug desuden læringscirklerne her til at støtte læringen og til at huske alle formlerne.

Se også opgaverne med plus, minus, division og brøker her. Se alt vores gratis materiale her.

Se spil til de 4 regnearter her.

Er du udvalgt Copydan-skole eller institution, skal du huske at indberette tekst, opgaver og materialer kopieret fra legoglektie.dk. Du skal indberette både papirkopier, digitale kopier, print og scanninger.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

3-5år
legoglektie@gmail.com

Blomsterbog

Bog med viden og minder Herhjemme har vi en fin sort bog med læderomslag, hvor vi samler minder i form af natur. Det fungerer sådan, at vi på ture i haven, på marken, på gåtur til børnehaven finder, samler og

Læs mere
GRATIS
legoglektie@gmail.com

Gratis naturopgaver

Se også alle vores læringsmaterialer i butikken her. Blandt andet de populære Leg&Lektie cirkler, som både forældre, lærere og pædagoger bruger. Tilbage til oversigten med alle gratis opgaver her. Emne Uddyb-ning Link Solsystem Farvelæg Link 1 Insekter Farvelæg Link 1

Læs mere
Spørgsmål fra forældre
legoglektie@gmail.com

Læseren Marias brug af LEGogLEKTIE.dk

Læseren Marias brug af LEGogLEKTIE.dk Maria skrev spontant en besked til mig, hvor hun fortalte om, hvordan hendes fokus på læring i hverdagen havde ændret sig. Få selv lidt ideer her til at få dit barn til at blive opmærksom.

Læs mere
Ark til print
legoglektie@gmail.com

Geometri og former – opgaver til børn

Disse opgaver har fokus på geometriske figurer. Dit barn finde forskellige geometriske figurer, som på sigt vil hjælpe dit barn, når han/hun skal arbejde med geometri i matematik i skolen. I en opgave skal dit barn færdiggøre en figur ved

Læs mere
Scroll til toppen