Førskoleopgaver – gratis børnehaveopgaver

IMG_2020-05-05_09-26-11

Her har vi samlet lidt af de førskoleopgaver, som ligger gratis til download til jeres børn. Opgaverne er små eksempler på de typer af opgaver, som hjælper dit barns udvikling indenfor emnerne finmotorik, former og figurere, farver og tal.

Hent også være førskolecirkler eller multi læringsplakaten, der begge er fantastiske redskaber til førskolebørn.

Se også vores førskolehæfter med en masse opgaver samlet til børn i alderen 3-5 år eller 5-6 år.

Er du udvalgt Copydan-skole eller institution, skal du huske at indberette tekst, opgaver og materialer kopieret fra legoglektie.dk. Du skal indberette både papirkopier, digitale kopier, print og scanninger.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Samlet pakker

Førskole

Vandkredsløb

Vandkredsløb Vores 4-årige dreng B er meget nysgerrig og spørger til vand, regn, skyer osv. Derfor har vi lavet et lille forsøg herhjemme, som i kan se på billedet?. Det er et vandkredsløb, hvor vandet i ‘søen’ og fra planten

Genkende geometriske figurer

Genkende geometriske figurer Endnu en leg med ispinde! Du kan se alle lege med ispinde her. Denne leg går simpelthen bare ud på at matche de to ispinde, som passer sammen. Jeg har lagt ispinden sammen to og to og tegnet

Gratis matematikopgaver online

Her finder du en fin side med online matematik spil, som er illustreret og lette at gå til. De er gratis at bruge. Siden er norsk, men spillene er lette at finde rundt i alligevel. Få andre gratis opgaver eller

Nøglering med skriveretning – Leg&Lektie cirkel

Nederst finder du læringscirklen med skriveretningen for store og små bogstaver.  Se alle cirklerne her eller andre måder at skrive bogstaver på her. Mål: Skriveretning for bogstaver Målgruppe:  fra 0. klasse Læringscirklerne kan printes og lamineres og sættes i en nøglering, og eleverne kan dermed få individuelle

Leg med flamingo

Leg med flamingo Mit shoppe ‘gen’ kan bruges igen til at lave en sjov leg med flamingo dimser! Disse flamingodimser var i en skøøøn pakke til mig. Vi modtager alligvel en del emballage i løbet af en måned, så for

Scroll til toppen