Førskolecirkel med tal

Her er endnu et eksempel på hvordan du kan inddrage læringscirkler, når dit barn skal lære tal. Det er vigtig, at det er legende og sjovt, når dit barn begynder at vise interesse, og at du griber dit barns nysgerrighed. Hjælp med at udfolde hele den store verden med tal igennem lege, spil, opgaver og inddragelse i hverdagen.

 
På billedet her er det talcirklen, som vi bruger til at visualisere tallets mængde på. Vi var alle ved stranden og fandt en masse muslinger, så det var oplagt lige at bruge dem til en lille talleg, når nu Eskild er begyndt at have fokus på det.

Eller vores skriveunderlag med læringsspil (butik) .


Målgruppe: Fra 4 år

Mål: Tal, talkendskab, tælle


Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr