Førskolecirkel med tal

IMG_2020-05-10_06-09-54

Her er endnu et eksempel på hvordan du kan inddrage læringscirkler, når dit barn skal lære tal. Det er vigtig, at det er legende og sjovt, når dit barn begynder at vise interesse, og at du griber dit barns nysgerrighed. Hjælp med at udfolde hele den store verden med tal igennem lege, spil, opgaver og inddragelse i hverdagen.
På billedet her er det talcirklen, som vi bruger til at visualisere tallets mængde på. Vi var alle ved stranden og fandt en masse muslinger, så det var oplagt lige at bruge dem til en lille talleg, når nu Eskild er begyndt at have fokus på det.

Målgruppe: Fra 4 år

Mål: Tal, talkendskab, tælle

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Find cirklen her.

Læringskort

Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Butikken

Labyrinter med talrækker

Labyrinterne med tal er en sjov måde at øve tallene samt talrækken – altså hvilken rækkefølge tallene står i. Dit

Scroll til toppen