Førskolecirkel med tal

IMG_2020-05-10_06-09-54

Her er endnu et eksempel på hvordan du kan inddrage læringscirkler, når dit barn skal lære tal. Det er vigtig, at det er legende og sjovt, når dit barn begynder at vise interesse, og at du griber dit barns nysgerrighed. Hjælp med at udfolde hele den store verden med tal igennem lege, spil, opgaver og inddragelse i hverdagen.
På billedet her er det talcirklen, som vi bruger til at visualisere tallets mængde på. Vi var alle ved stranden og fandt en masse muslinger, så det var oplagt lige at bruge dem til en lille talleg, når nu Eskild er begyndt at have fokus på det.

Målgruppe: Fra 4 år

Mål: Tal, talkendskab, tælle

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Find cirklen her.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Ark til print
legoglektie@gmail.com

Engelsk tekst 6. klasse – email

Send an emailDenne tekst opgave er rettet mod 6.klasse. Den tager udgangspunkt i dit barns evne til at skrive korrekt engelsk. Opgaven er en mail med enkelte stavefejl, som dit barn skal omskrive til et korrekt engelsk – helst uden

Læs mere
Indskoling dansk opgaver
legoglektie@gmail.com

Lix tal ved læsning

LIX tal ved læsning Mange læsebøger til børn har et LIX tal, som fortæller noget om bogens sværhedsgrad. Når et LIX tal udregnes tager man udagngspunkt i hvor mange lange ord der er (ord over 6 bogstaver) og hvor lange

Læs mere
Grovmotorik
legoglektie@gmail.com

Advarsel-BLÆR

Advarsel -blær! Jeg bliver simpelthen (igen!) nød til at fortælle om Eskilds og Bjørns integrerede institution her i Aarhus. Her til morgen mødte vi ind til dette! Hvor FEDT er det lige? Igen en pædagog, som gør meget mere end

Læs mere
Lærer
legoglektie@gmail.com

Lege med tal

Her finder du kategorien “Leg med TAL”. Kategorien indeholder en masse sjove og kreative lege, som du kan bruge i din undervisning. Legene har fokus på tal og talforståelse.

Læs mere
Scroll til toppen