Jagten på vilde blomster

IMG_2020-07-18_18-56-05

Næste gang du skal ud og gå en tur, så gør det til en jagt – en jagt på vilde blomster.

Hvor mange mon man egentlig kan finde?
På en lille tur rundt på vores område i børnehaven fandt vi 14 forskellige slags. Ved hjælp af appen ‘seek’ fik vi navngivet dem og alle blomsterne blev samlet på et opslag, som vi kan kigge på, hvis vi skulle glemme, hvad det nu var de hed.

Du kan hente arket med billeder og navne herunder.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

1. Klasse
legoglektie@gmail.com

Sammensatte ord

Jeg har lavet disse kort med sammensatte ord til B og E. Jeg har brugt dem til snakke lidt om sammensatte ord, prøve at sætte forskellige ord sammen og lave små historier ud fra billederne. Til E på 2,5år har

Læs mere
Førskole
legoglektie@gmail.com

Sprogforståelse

Her får du nogle lege og ideer til at støtte dit barns sprogforståelse. Indlægget er udarbejdet af Logopæd (Talepædagog) Laura Gram, som står bag gruppen “Sproglege for sproglinger”. Øv at dit barn giver eller udpeger genstande for dig. Øv først

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Overbegreber til de yngre børn

Den seje Laura fra Sproglege for Sproglinger har været i gang igen. Denne gang med en fin bog om overbegreber, som hjælper dit barn med at kunne kategorisere forskellige emner. Print den og brug den som en god bog måde

Læs mere
3-5år
legoglektie@gmail.com

Kast en terning

1-2 terninger og noget papir at skrive på, det er opskriften på et let lille matematikspil og underholdning til dit barn. Dit barn få øvet tal, mængde, gange eller plus afhængig af alderen. Se mine forslag længere nede. Ønsker du

Læs mere
Scroll til toppen