Engelsk grammatikopgaver – opgaver til mellemtrin

Her finder du 10 forskellige og kreative opgaver med engelsk grammatik på niveau: 1. klasse, 2. klasse, 3. klasse, 4. klasse, 5. klasse og 6. klasse.

Grammatik anses ofte for at være kedeligt og uinteressant blandt mange børn. Andre gange kan det virke for uoverskueligt for nogle at forstå, hvorfor de skal lære engelsk grammatik. Disse 10 grammatikopgaver er rettet mod indskolingen og mellemtrin og byder på forskellige grammatiske fokuspunkter, som udfordrer dit barns engelsk. Det kan være svært som forældre at understøtte sit barns engelske grammatik, derfor er disse opgaver udarbejdet med fokus på at imødekomme dit barns behov indenfor forskellige områder i grammatik. Opgaverne tager afsæt i: prepositions, action verbs, personal pronouns, adjectives, subject-verb agreement, quantifiers, articles (a/an), tenses og irregular verbs.

Grammatik bør ikke negligeres og derfor er opgaverne udarbejdet med hensigt i at gøre grammatik spændende og lærerigt, men også åbne op for muligheden for at se hvordan grammatik er brugbart og betydningsfuldt for det engelske sprog. 

Se alle vores engelsk opgaver her.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr