Børneopgaver om kroppen

IMG_2020-07-12_18-49-36

På disse ark får du opgaver, som giver kendskab til kroppen hos dit barn. 

Dit barn kan både vise, hvor organerne er, men også forklare hvad organerne gør. Det er vigtigt at få et kendskab til kroppens funktioner, så giver det bedre mening for dit barn, at kroppen har brug for bevægelse og sund mad. 

På nogle af arkene, skal dit barn arbejde med ansigtet. Her skal dit barn koble elementer i ansigtet til de skrevne ord ved at tegne en streg, og dit barn får mulighed for at klippe dele ud af flere ansigter, så dit barn kan lege med at lave ansigter og eksperimentere med udtryk! 

Der er også ark, som sætter fokus på dit barns sanser, så dit barn bliver opmærksom på sine sanser. Dit barn skal både koble sætninger om ansigtet, og klippe ord ud, som dit barn kan sætte på ansigtet og koble sanserne til hverdagsting, altså hvor man bruger de forskellige sanser i hverdagen. 

Målgruppe: 4 -9 år.

Mål: Kendskab til den indre og ydre krop

Læringscirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet i en nøglering. 0.-10. klasse.
Butikken

Læringskort

Kort med plastikoverflade - så løs og visk ud! Meget populære kort og et sikkert valg. Fra 3 år.
Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.
Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Butikken
Scroll til toppen