Børneopgaver om kroppen

På disse ark får du opgaver, som giver kendskab til kroppen hos dit barn. 

Dit barn kan både vise, hvor organerne er, men også forklare hvad organerne gør. Det er vigtigt at få et kendskab til kroppens funktioner, så giver det bedre mening for dit barn, at kroppen har brug for bevægelse og sund mad. 

På nogle af arkene, skal dit barn arbejde med ansigtet. Her skal dit barn koble elementer i ansigtet til de skrevne ord ved at tegne en streg, og dit barn får mulighed for at klippe dele ud af flere ansigter, så dit barn kan lege med at lave ansigter og eksperimentere med udtryk! 

Der er også ark, som sætter fokus på dit barns sanser, så dit barn bliver opmærksom på sine sanser. Dit barn skal både koble sætninger om ansigtet, og klippe ord ud, som dit barn kan sætte på ansigtet og koble sanserne til hverdagsting, altså hvor man bruger de forskellige sanser i hverdagen. 

Målgruppe: 4 -9 år.

Mål: Kendskab til den indre og ydre krop

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr