Juletegninger

IMG_2020-07-18_19-03-23

Julen er børnenes fest, og du kan sikkert mærke dit barns forventningsglæde. Byerne er pyntet med julelys og julepynt, og i skolen har de klippe-klister dag. Der er mange traditioner, når vi går ind i december måned, og mørket får os til at samle os. Her ser I flere juleskabeloner, som dit barn kan farvelægge, når I sidder sammen blandt julepynten.

Når dit barn farvelægger øver dit barn sin finmotorik, altså hvordan dit barn holder på blyanten, men dit barn øver også at tegne inden for stregerne. Det kræver koncentration, og det er vigtigt, at dit barn bliver i stand til at koncentrere sig om en enkelt aktivitet i længere tid uden at blive distraheret. Det er netop en af de faktorer, som hjælper dit barn med at koncentrere sig i skolen og holde koncentrationen. 

Desuden fremmes dit barns kreativitet ved farvelægning og tegning, og dit barn kan nogle gange give udtryk for nogle ting, som dit barn ikke har mulighed for verbalt

Se vores læringsjulekalender her.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Læringscirkler
legoglektie@gmail.com

Abc og farver – Leg&Lektie cirkler

Læringscirklen med farver og bogstaver har jeg udvalgt til at være en del af førskolecirklerne, selvom de også findes i skolecirklerne. Mange børn begynder nemlig at være nysgerrig på bogstaver allerede inden du starter i skole, og som jeg altid

Læs mere
Krop, sanser og bevægelse
legoglektie@gmail.com

Slim

Vi har leget med slim i dag. Endnu en fantastisk måde at lege med sanser og finmotorik på. Slimen er både sjov og klam, så Eskild skulle liiige vænne sig til den. Desuden fik vi eksperimenteret meget med farver –

Læs mere
Førskole
legoglektie@gmail.com

Lege med læring til 3-5år

Se alle lege med læring til børn mellem 3-5år her. Her er lidt eksempler: Klem med tal Kast en terning Leg med mælkelåg Ordleg med ispinde        

Læs mere
Ark til print
legoglektie@gmail.com

Boganmeldelser til 7. klasse

Har du en teenager i 7. klasse oplever du måske, at hormonerne flyver rundt over det hele, og der til tider er andre ting end læsning, som er noget mere spændende. I 7. klasse er det stadig vigtig, at I

Læs mere
Scroll til toppen