Juletegninger

IMG_2020-07-18_19-03-23

Julen er børnenes fest, og du kan sikkert mærke dit barns forventningsglæde. Byerne er pyntet med julelys og julepynt, og i skolen har de klippe-klister dag. Der er mange traditioner, når vi går ind i december måned, og mørket får os til at samle os. Her ser I flere juleskabeloner, som dit barn kan farvelægge, når I sidder sammen blandt julepynten.

Når dit barn farvelægger øver dit barn sin finmotorik, altså hvordan dit barn holder på blyanten, men dit barn øver også at tegne inden for stregerne. Det kræver koncentration, og det er vigtigt, at dit barn bliver i stand til at koncentrere sig om en enkelt aktivitet i længere tid uden at blive distraheret. Det er netop en af de faktorer, som hjælper dit barn med at koncentrere sig i skolen og holde koncentrationen. 

Desuden fremmes dit barns kreativitet ved farvelægning og tegning, og dit barn kan nogle gange give udtryk for nogle ting, som dit barn ikke har mulighed for verbalt

Se vores læringsjulekalender her.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Hent juletegninger til print

Læringscirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet i en nøglering. 0.-10. klasse.
Butikken

Læringskort

Kort med plastikoverflade - så løs og visk ud! Meget populære kort og et sikkert valg. Fra 3 år.
Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.
Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Butikken
Scroll til toppen