Juletegninger

Julen er børnenes fest, og du kan sikkert mærke dit barns forventningsglæde. Byerne er pyntet med julelys og julepynt, og i skolen har de klippe-klister dag. Der er mange traditioner, når vi går ind i december måned, og mørket får os til at samle os. Her ser I flere juleskabeloner, som dit barn kan farvelægge, når I sidder sammen blandt julepynten.

Når dit barn farvelægger øver dit barn sin finmotorik, altså hvordan dit barn holder på blyanten, men dit barn øver også at tegne inden for stregerne. Det kræver koncentration, og det er vigtigt, at dit barn bliver i stand til at koncentrere sig om en enkelt aktivitet i længere tid uden at blive distraheret. Det er netop en af de faktorer, som hjælper dit barn med at koncentrere sig i skolen og holde koncentrationen. 

Desuden fremmes dit barns kreativitet ved farvelægning og tegning, og dit barn kan nogle gange give udtryk for nogle ting, som dit barn ikke har mulighed for verbalt

Se vores læringsjulekalender her.

Hent juletegninger til print

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr