Søg
Close this search box.

Tegn og lær engelsk

Ofte tiltænker man farvning og tegning til noget, der udelukkende hører til i 1.-3. kl, mest fordi børn stadig har behov for at udfolde sig kreativt med et minimalt fokus på læring. Der er intet forkert i at tegne eller farve helt indtil 3. klasse i engelsk, men det er forkert at tænke, at når opgaver indebærer tegning/farvning, at det ikke kan give et lærerigt udbytte. Udover at give et kreativt indspark kan tegneopgaver medvirke til at udvikle færdigheder og teste viden og forståelse af i engelsk. 

At kunne tegne og farve forudsætter, at man har en forståelse af det man tegner. Prøv selv som forældre at teste dit barn ved at finde på et volapyk-ord og bed dit barn om at tegne det. Dit barn vil forsøge, men vil simpelthen ikke kunne være i stand til at tegne det, og det er selvfølgelig med god grund. Man kan ikke tegne/farve noget, man ikke forstår eller ved hvad er. Det er det, der gør tegneopgaver til en undervurderet opgaveform, fordi man anser det for at være “fritidsleg,”  når det reelt set aktiverer andre former for læringsstrategier hos dit barn. 

Disse opgaver er skrevet på engelsk, så dit barn testes og øves i at kunne forstå engelsk og dermed tegne opgaven korrekt.

Mål: Forståelse af engelsk og kreativ udfoldelse.

Målgruppe: 2.-3. klasse

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr