Skolemælks GRATIS materialer

IMG_2021-01-07_13-43-18

Reklame

Skolemælk har lavet en masse lækkert og gratis undervisningsmateriale, som alle kan tilgå og bruge. Find alt materialet her.

Der er disse emne, som alle egner sig til indskolingen altså børn i alderen 5 – 9 år:

“Læsning med populære figurer”

Leg og Lektie har faktisk har været med til at udvikle alle opgaverne til de forskellige historier med Gummi-Tarzan, Antboy, Vitello, Villads fra Valby og Otto er et næsehorn. Opgaverne er lavet, så dit barn ikke behøver at have læst bogen, men også kan lære om historien gennem opgaverne. Desuden kan du høre historierne gratis igennem læseapp´en Maneno.

“Min krop”

Her kan dit barn lærer noget om, hvordan kroppen fungerer. Emnerne som knogler, mave, hjerne og muskler er med i materialet. Der er både en film, en quiz og mulighed for at printe et “Fessorbevis” til sidst.

“Madpakkedysten”

I madpakkedysten kan dit barn få styr på, hvad der er en god idé at putte i madpakken! Det er en hjemkundskablærer, som har lavet forløbet og I kan se i alt 4 film, hvor der til alle er nogle spørgmål.

“Lær om dyr”

Det er vist gået de færreste forbi, at vores børn kunne samle klistermærker med dyr fra mælkene på skolen! Det var et kæmpe hit. Men de har faktisk også lavet undervisningsmateriale til dyrene og områderne, som de lever i; Amazonas, savannen, Arktis og gården. Dit barn kan blive endnu klogere på alle dyrene.

“Rekord i sport”

Her gælder det om at blive klog på rekorder og forskellige sportgrene. I kan se sjove film, laver quizzer og læse om alle sportsgrenene. Det er helt oplagt, at lave i øjeblikket hvor vores børn ellers hurtigt kommer til at sidde meget stille.

“Projekt sund skole”

Her finder du forskellige aktiviteter med fokus på kreativitet, fællesskab, bæredygtighed, sprog, forældreinvolvering, mad og krop. Så bare dyk ned og find noget, der passer til dit barn.

Læringskort

Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Butikken

Børnesange med billeder

Når dit barn er i børnehavealderen, er det på et tidspunkt i livet, hvor det begynder at forstå, hvad ords

Læsespil

“Læsespillet” er et sjovt og lærerigt spil til børn som er ved at lære at læse. Det kan være en

Scroll til toppen