Opgavehæfter til engelsk 1. – 3. klasse

Face and body 1. & 2. klasse

Clothes 1. klasse

Family 1. klasse

Colors 1. klasse

Numbers 1. & 2. klasse

Fruit 2. klasse

The weather 2. klasse

Jobs 2. klasse

Animals 1. klasse

In the city 2. klasse

Transportation 2. klasse

Se også vores engelsk hæfte i butikken her.

1.klasse – download længere nede.

1.klasses engelsk hæfterne består af 6 hæfter med 6 forskellige kategorier/emner. I hvert hæfte indgår der 5-6 opgaveark, hvor dit barn har mulighed for at blive udfordret på forskellige måder i forhold til det engelske sprog. 

Hæfterne er kategoriseret indenfor emnerne Colors, Numbers, Animals, Family, Clothes og Face and Body. Opgaverne i hæfterne er forskellige alt efter hvilket emne der er tale om. Opgavearkene er generelt problem- og løsningsorienteret, hvor der for de fleste opgaver vil kræve, at dit barn har lidt kendskab til emnerne. Det vil sige, at forudsætningen for at kunne arbejde med disse hæfter er, at dit barn har lidt kendskab til emnerne Fx. farver på engelsk, dyr, osv. Nogle opgavetyper går igen fx. vendespil eller tegneopgaver.

Engelsk opgaver om farver, familie, beklædning, dyr, kroppen og tal

I “Colors” er der mulighed for at både lære om farver på engelsk, og lære hvordan man staver farverne. Selvom at dit barn i 1. klasse stadig er i gang at lære at stave og skrive på dansk er det også vigtigt at begynde på det i engelsk. Udover det er der selvfølgelig også farvelægnings opgaver, og opgaver hvor de skal træne deres forståelse. 

I “Family” er der fokus på ordforrådstilegnelse og forståelse. Her indgår der også vendespil om familie, som gør det sjovt at lære om de engelske ord samtidig med at dit barn får mulighed for at udfylde deres eget familietræ.

I “Clothes” er der ligeledes et farverigt vendespil med tøj på engelsk, hvor du som forælder kan deltage i spillet sammen med dit barn. Her får dit barn muligheden for selv at tegne tøj og give Anna tøj på efter hvad dit barn ønsker, hun skal have på. 

I “Animals” er der fokus på de farverige dyr på engelsk. Her vil dit barn ikke kun stifte bekendtskab med kæledyr, men også husdyr og vilde dyr. Dit barn vil få mulighed for at tegne dyrene, men også udfordres i sammenhængen mellem lydene, som dyrene laver og hvilket dyr, der laver lyden.

I “Face and Body” bliver dit barn introduceret for kroppen og ansigtet på engelsk. Det kan virke til at være mange ord, som dit barn skal lære. Derfor er der lagt særligt vægt på, at der også er en legende tilgang til kendskab med ordene som fx. med domino spillet. 

I “Numbers” vil dit barn stifte bekendtskab med tallene fra 0-10 på engelsk. Her vil dit barn lære at skrive tallene med bogstaver både, når det gælder fra tal til bogstaver, men også når dit barn skal tælle og skrive antallet af æbler ned i opgave “3. How many apples are there?” 

2. klasse – download længere nede.

2. klasses engelsk hæfterne består af 6 hæfter med 6 forskellige kategorier. I hvert hæfte indgår der 5-6 opgaveark, hvor dit barn har mulighed for at blive udfordret på forskellige måder i forhold til det engelske sprog. 

Hæfterne er kategoriseret indenfor emnerne Transportation, Jobs, In The City, Fruit og Weather. Opgaverne er forskellige alt efter hvilken kategori, der er tale om. Nogle opgavetyper går igen fx. vendespil eller tegneopgaver. 

Engelsk opgaver om transport, vejret, bygninger, job og frugt

I “Transportation” vil dit barn møde de forskellige transportmidler på engelsk. I dette farverige hæfte er der både tegneopgaver, hvor de skal tegne det transportmiddel, som de selv bruger fx. cykel og så skal de også hjælpe Oscar med at komme hjem til sin ven Jimmy. 

I “Weather” er der fokus på forståelse af vejrfænomenerne på engelsk. Der er både vendespil og opgaver, hvor dit barn skal tegne vejret. Samtidig er der mulighed for at lære om forskellige grader af varme og kulde på engelsk i forbindelse med temperatur. 

I “In the City” kommer dit barn rundt i byen og lære om de forskellige navne på bygninger som fx. apartment, church, cinema, osv. Her vil man også få muligheden for at tegne de forskellige bygninger, som man forestiller sig skal være med i sin egen by. 

I “Jobs” kommer vi omkring alle de forskellige beskæftigelser på engelsk. Der er et klassisk vendespil, hvor dit barn skal matche billedet med det tilhørende ord, som det gør rigtigt sjovt at lære de engelske ord. Som noget særligt i dette hæfte skal dit barn besvare spørgsmål om hvad læge Maya laver til dagligt ud fra en kort tekst. 

I “Fruits” bliver dit barn introduceret for de farverige og smukke frugter på engelsk. Der er både tegneopgaver, hvor dit barn skal tegne den resterende halvdel af en frugt, men du skal også hjælpe Megan med at vælge hvilken frugt hun skal have. 


ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.


Læringscirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet i en nøglering. 0.-10. klasse.
Butikken

Læringskort

Kort med plastikoverflade - så løs og visk ud! Meget populære kort og et sikkert valg. Fra 3 år.
Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.
Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Butikken
Scroll til toppen