Fagtekster om dyr – 1.-3. klasse

Fagtekster-om-dyr_compressed-1-thumbnail

Det er altid spændende at lære om dyr i skolen. Der findes mange dyr, og dit barn har helt sikkert set film eller billeder med en masse forskellige dyr. Måske har dit barn endda et yndlingsdyr? 


Når man skal lære om dyr, er der mange steder, man kan søge viden om dem. I disse fagtekster er denne viden samlet og gjort let tilgængeligt for dit barn. Teksterne er skrevet på en måde, der fremstår børnevenlig, og der er ikke gjort brug af svære fagord. Dette medvirker til, at det ikke bliver en uoverskuelig opgave for dit barn at læse om de forskellige dyr. Somme tider kan der være gjort brug af mange svære fagord, hvis man slår op i en bog eller søger på internettet, så du vil opdage, at disse tekster vil være nemmere at gå i gang med for dit barn.

Fagteksterne omhandler forskellige dyr og det er med garanti dyr, som dit barn har hørt om før. Der er både giraffer, elefanter, krokodiller, zebraer og strudse. Teksterne er sammenholdt med et billede af dyret, som teksten handler om. Dette gør det sjovere for dit barn at læse, da der er noget at kigge på, imens dit barn læser teksten.

Teksterne kan læses af dit barn alene, og de kan bruges til, hvis dit barn eksempelvis skal lave en opgave om dyr, men også bare, hvis dit barn har en interesse for dyr og gerne vil vide mere om dem. 

Teksterne lægger derudover op til, at de også kan læses af dig og dit barn sammen. I kan dermed få en hyggelig stund ud af at læse teksterne sammen og tale om dyrene ud fra billederne og snakke om, om I måske har set dyrene i en film før? Eller på billeder? Eller måske endda i virkeligheden? Mange af dyrene er repræsenteret i zoologiske haver, så der er mulighed for også at snakke om dyrene, hvis man har været i zoo eller måske skal det i fremtiden.

Alt i alt lægger teksterne op til et hyggeligt arbejde med at få viden omkring forskellige dyr, og de kan læses igen og igen.

Aldersgruppe: 3-4 klasse
Mål: Lær om dyr

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private. Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger når I er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet i en nøglering. 0.-10. klasse.
Butikken

Læringskort

Kort med plastikoverflade - så løs og visk ud! Meget populære kort og et sikkert valg. Fra 3 år.
Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.
Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Butikken
Scroll til toppen