Opgavehæfte om konsonantvenner

I dette hæfte vil dit barn komme til at arbejde med konsonantvenner

Et ord som “spise” og “stige” er 2 ord som vi alle kender og bliver brugt i dagligdagen. Ord som disse to kan børn i indskolingen en tendens til at stave “sbise” og “sdige”. Dette er fordi de laver en konsonantforveksling. I dette hæfte vil dit barn komme til at træne ord som disse, så de lærer at stave dem korrekt. Nogle af konsonanterne lyder meget ens og er svære at høre forskel på. Dem kalder vi konsonantvenner i hæftet. Det er en god idé at træne disse konsonantforvekslinger tidligt, da det kan være svært at slippe af med en bestemt måde at stave på. 

Vi har samtidig sørget for at gøre dette hæfte spændende at arbejde med for dit barn. Det har vi gjort ved at tilføje mange farver og billeder. Dit barn vil få en større motivation til emnet, da opgaverne fremkommer overskuelige og indbydende.

Hvis du kunne tænke dig at støtte dit barn yderligere med de svære konsonanter, kan vi lige nu tilbyde en masse gratis materiale på vores hjemmeside. Øv bogstavernes lyde

Derudover kan vi som altid også tilbyde en masse materiale i vores butik. Her har vi en mange forskellige produkter, som kan støtte dit barns læring. Læringshæfte – lær bogstaver

Målgruppe: 2.-4. klasse

Fag: Dansk

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr