Opgavehæfte om konsonantvenner

Konsonantvenner-thumbnail

I dette hæfte vil dit barn komme til at arbejde med konsonantvenner

Et ord som “spise” og “stige” er 2 ord som vi alle kender og bliver brugt i dagligdagen. Ord som disse to kan børn i indskolingen en tendens til at stave “sbise” og “sdige”. Dette er fordi de laver en konsonantforveksling. I dette hæfte vil dit barn komme til at træne ord som disse, så de lærer at stave dem korrekt. Nogle af konsonanterne lyder meget ens og er svære at høre forskel på. Dem kalder vi konsonantvenner i hæftet. Det er en god idé at træne disse konsonantforvekslinger tidligt, da det kan være svært at slippe af med en bestemt måde at stave på. 

Vi har samtidig sørget for at gøre dette hæfte spændende at arbejde med for dit barn. Det har vi gjort ved at tilføje mange farver og billeder. Dit barn vil få en større motivation til emnet, da opgaverne fremkommer overskuelige og indbydende.

Hvis du kunne tænke dig at støtte dit barn yderligere med de svære konsonanter, kan vi lige nu tilbyde en masse gratis materiale på vores hjemmeside. Øv bogstavernes lyde

Derudover kan vi som altid også tilbyde en masse materiale i vores butik. Her har vi en mange forskellige produkter, som kan støtte dit barns læring. Læringshæfte – lær bogstaver

Målgruppe: 2.-4. klasse

Fag: Dansk

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.

Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger når I er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn

Overblik over ugen og måneden. Fritidsaktiviteter, skiftedag og pligter. 399kr

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.

Bogstavkort

Kort med plastikoverflade - skriv og visk ud! Meget populære kort fra 99kr.

Piktogrammer til børn

Struktur og overblik med dagsplan og hverdagstavle. fra 299kr.

Lærings-cirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet. Fra 179kr

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Scroll til toppen