Find et korrekte ord – læse ord til indskolingen

I dette hæfte får du på hver side 4 billeder. Ved hvert billede er der 2 ord, hvor det ene er stavet korrekt, og det andet er stavet forkert.

Dit barn kommer til at få et større ordkendskab, og lærer hvordan de helt basale ord skal staves korrekt. Dette er en god træning når der skal skrives historier, men også når dit barn skal læse for sig selv. Det handler om at dit barn bliver opmærksom på de små forskellige i ordene, så det læses korrekt.

Vi har i vores butik mange forskellige materialer til dit barn. Hvis du er interesseret i noget som er med samme stil som dette hæfte, så er du altid velkommen til at tjekke vores butik ud. Legoglektie – Butikken

Vi prøver altid at lave det bedste materiale til børn, som gør hverdagen lidt sjovere. Derfor har vi også et stort udvalg af gratis materiale, som dit barn kan få utrolig meget glæde af. Gratis materiale til indskolingen

Målgruppe: Fra 1. klasse

Fag: Dansk

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr