Læringsjulekalender

 Køb læringsjulekalenderen til 69kr her

 

Julekalenderen handler om Nissen Knud Nis, der gerne vil være julemand, men det kræver en ganske særlig nisse! Så julemanden sender Knud Nis ud i børnenes verden på en masse missioner, oplevelser og opgaver, så han kan bevise, at han kan blive den næste julemand.

Til hver dag i december får dit barn en lille del af historien om Knud Nis og en mission til Knud Nis og dit barn, der har et læringselement. Det kan være læring omkring alt fra geometri, finmotorik og tal til årstider, bogstaver og følelser. 

Kalenderen er lavet i 4 niveauer, se eksempler nederst:

Niveau 3 – 4år

Niveau 4 – 5 år

Niveau 6 – 7 år

Niveau 8 – 9år

Julekalenderne har den samme historie om Knud Nis, men opgaverne er tilpasset dit barns alder. Nogle af opgaverne er ikke differentieret, da det ikke giver mening, nogle har store ændringer og andre har små ændringer. Skriv til mig, hvis du er i tvivl om, hvilken alder der passer dit barn bedst. Se nogle eksempler på forskellen nederst:-D.

Værd at vide:

 • Læringsjulekalenderen er lavet til børn og deres forældre til at bruge hjemme. Dog kan den bruges i skolen og institutioner med lidt tilpasninger.
 • Historien om Nissen Knud Nis er den samme i de 4 niveauer, men opgaverne varierer i niveau og indhold afhængig af aldersgruppen.
 • Husk at julekalenderen er købt af dig personligt, så den må ikke deles med andre ift copyright. 
 • Husk at børn er forskellige! For nogle børn er opgaverne og formuleringerne lette, for andre er de svære. Børn  der har samme alder, kan sjældent det samme. Derfor er aldersinddelingen vejledende. Hvis du har brug for hjælp til at vurdere, om dit barn følger den “normale” inddeling, så send mig en besked.
 • Julekalenderen er oprindeligt lavet til vores dreng på 5 år. Jeg har på efterspørgsel udvidet den til flere aldersgrupper. Derfor er kalenderen ikke afprøvet til alle aldre, men den er selvfølgelig gennemlæst og rettet til. Så du finder nok nogle slåfejl, skriv dem gerne til mig, så retter jeg, så julekalenderen er endnu skarpere næste år.

Vejledning

Du skal bruge følgende i løbet af december:

 • Magasiner eller reklamer med ansigter.
 • Balloner ca 5-10 stk
 • Printer til at printe opgaver og evt historien.
 • Lim
 • Saks
 • Udendørs kridt.

Husk at sætte tid af til at lave opgaverne om morgenen eller om eftermiddagen. Hvis opgaven er for stor en dag, så spring den over eller gem den til weekenden. Det er bedre end at presse den igennem. Husk at det skal være hyggeligt og sjovt at lære:)

Udvid opgaverne i den retning dit barn går  – læs evt mit indlæg om “Grib nysgerrigheden” på legoglektie.dk.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr