Læs og forstå om Roblox – med tekst og opgaver om det populære spil

I dette hæfte vil dit barn komme til at arbejde med læs og forstå med temaet om spillet Roblox.

Roblox er et meget populært spil for børn i alle aldre. Det er et af de mest hurtigt voksende spil lige nu. Derfor har vi lavet et hæfte med læs og forstå til dit barn, for at kunne gøre læsningen mere interessant. I opgaverne skal dit barn læse om Roblox, og derefter svare på spørgsmål. Dette er for at se, om dit barn kan forstå hvad der bliver læst. Læs og forstå opgaver er derfor med til at støtte dit barn i læsningen.

Vi har valgt at udarbejde dette hæfte med mange forskellige farver og flotte billeder. Det har vi gjort for at gøre det mere interessant for dit barn at kigge på. Det kan derudover også være en stor motivationsfaktor for dit barn, når der skal arbejdes med hæftet. Vi har valgt at lægge fokus på at styrke dit barns læsekompetence, da dit barn vil blive mødt af meget læsningen i lige netop danskfaget.

Vi har altid et stort udvalg af gratis materiale til dansk, og vi lægger løbende flere hæfter ud, som dit barn kan bruge til at udvikle sig fagligt. Hvis du kunne være interesseret i flere læs og forstå hæfter, kan de findes på vores hjemmeside. Her har vi blandt andet en masse andre hæfter med forskellige spil og temaer under kategorien “Læs og forstå”. Gratis opgavehæfter til dansk 4.-6. klasse

Derudover har vi altid en masse spændende produkter i vores butik. Her kan du finde et stort udvalg af materiale til dit barn, som kan være med til at styrke kompetencerne i dansk og andre fag.Læringscirkler 0.-10. klasse

Målgruppe: 2.-4. klasse

Fag: Dansk

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Nyt materiale fra skolemælk!