Læs og forstå om julen og julens traditioner

I dette hæfte vil dit barn komme til at arbejde med læs og forstå i dansk og kristendom.

Hæftet handler om alt der har med julen at gøre. Det kan være historien bag ordet “jul” eller hvordan højtiden blev til. Efter alt det læste i hæftet, skal dit barn besvare spørgsmål, for at se om det læste er blevet forstået.

Læs og forstå er et rigtig velkendt læseforståelsesmateriale, som bruges til at styrke dit barns kompetencer i at blive sikre og hurtige læsere. Det kan derudover også styrke forståelsen af læsningen, så dit barn ikke bare læser hvad der står, men faktisk forstår selve teksten. Dette er en vigtig egenskab at have i en tidlig alder, da en stor del af danskfaget handler om at forstå det læste. 

Hvis du kunne være interesseret i opgaver i stil med denne, har vi på vores hjemmeside et stort udvalg af gratis hæfter til dit barn i læs og forstå med forskellige temaer. Der vil løbende blive lagt flere hæfter ud, så sørg for at holde øje inde på vores hjemmeside. Disse kan findes under afsnittet “læs og forstå” på denne side. Læs og forstå

Derudover har vi altid en masse spændende produkter i vores butik. Her kan du finde en masse materiale til dit barn, som kan styrke læsningen. “Lær at læse” – pakken

Målgruppe: Fra 2. klasse

Fag: Dansk

https://www.legoglektie.dk/wp-content/uploads/2022/04/Faglige-tekster-om-jul.pdf

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr