Opgavehæfte med minus opgaver 2

Her får du et hæfte til dit barn, som indeholder en række opgaver, hvor dit barn kan øve minus. Minus er et emne, som mange børn kan have svært ved at blive helt tryg i. Dette minushæfte kan hjælpe dit barn med at blive tryg ved at regne med minusstykker. Gentagelser er altid godt, og jo mere dit barn får øvet, jo mere tryg bliver dit barn ved minus.

Opgaverne er lavet til 2 niveauer – niveau 1 til 1. – 2. klasse og niveau 2 til 3. – 4. klasse. Hæftet består af en række indbydende, sjove og overskuelige opgaver som dit barn kan gå ombord i. Opgaverne er god blanding af regn ud og streg over, illustrative opgaver og traditionelle regnestykker. Hæftet kan både fungere som supplerende opgaver, eller hvis dit barn kunne tænkte sig en anderledes form for opgaver. 

Niveau 1 = 1. – 2. klasse

Niveau 2 = 3. – 4. klasse

Fag: Matematik

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr