Blomsterbog

Bog med viden og minder

Herhjemme har vi en fin sort bog med læderomslag, hvor vi samler minder i form af natur. Det fungerer sådan, at vi på ture i haven, på marken, på gåtur til børnehaven finder, samler og er nysgerrig på omgivelserne og naturen. Hvilke blade, træer og buske kender vi, og har vi det i bogen? Hvilke vil vi have med hjem? Hvad hedder den plante? Og vigtigst for minderne, hvor har vi fundet det? Det er vildt hyggeligt at sidde sammen og kigge i bogen, snakke om turerne, findestedet og samtidig øve os i navne og udseende på alle naturens skønne finurligheder. B tager nu selv nye blade eller blomster med til bogen, hvis han er på tur med bedsteforældre eller børnehaven?. .

Målgruppe: 3-11år.

Mål: Få viden og navne på blade, blomster og træer. Stimulere nysgerrighed på omgivelserne. Nysgerrighed, nysgerrighed, nysgerrighed – det er kodeordet, når børn skal lære. Hvis vi først får dem til at være nysgerrige, så opsøger de selv en masse ny viden og stiller interessante spørgsmål til os, som vi slet ikke selv havde tænkt over.

Hyg jer!
bladbog2 bladbog3 bladbog4

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr