Om LEG og LEKTIE

Familien LEG og LEKTIE – det er os!

Sammen laver vi indholdet på LEG og LEKTIE.

Mor fra 1980, lærer og skribent.
Far fra 1983, civilingenør, skribent og tekniker.
B fra 2013, snart skolebarn og tester.
E fra 2016 og vuggestuebarn og tester – primært holdbarhed;-).
.
Visionen med LEG og LEKTIE er, at få forældre, pædagoger og lærere til at lege, skabe nysgerrighed og implementere læring i hverdagens situationer. Målgruppen er primært børn mellem 2- 11år, men der findes materiale til ældre børn.
.
LEG og LEKTIE giver inspiration til sjove og kreative lege med læring til børn, som du let kan bruge i hverdagen, i børnehaven eller skolen.
.
Desuden finder du en masse GRATIS materialer til print eller online, som har fokus på læring. Du får råd til gode vaner i hjemmet, som lægger op til læring samt viden om blandt andet læsning, bøger og skolestart.
(Er du udvalgt Copydan-skole, skal du huske at indberette materiale kopieret fra denne hjemmeside. Du skal indberette både papirkopier og digitale kopier.)
Præsentation
Da meget hjemme hos os går op i leg, så vil jeg præsenterer os ud fra et stykke legetøj!
  • Far:  Helt klart en LEGO klods! Civilingeniør, så alt skal beregnes, puttes i kasser og stables. Også er han bare altid Legofirkantet på en god måde; stabil, underholdende og robust!
  • Mor:  Jeg må være en klat modellervoks; Er lidt ud over det hele, blød, kreativ og ret omskiftelig (læs:typen der det ene øjeblik er sød, som en hundehvalp, og næste øjeblik spyr ild som en drage;-)).
  • Storebror B: En badesvamp! Dejlig blød og varm, men han kan være en strid og hård dims. Han suuuger viden til sig, og popper hurtigt op, hvis han er blevet mast lidt.
  • Lillebror E:  En hoppebold! Overalt hele tiden…på bordet, i vindueskarmen, på vej ud af døren, efter hunden…udfyld selv mere.
  • Hunden – Wilma: Det må være et stykke retro legetøj. 12 år gammel, lidt defekt og virker kun nogle gange…altså hørelsen eller viljen til at høre!

Start med at kigge lidt rundt på LEG og LEKTIE og skrive endelig, hvis du har spørgsmål til legoglektie@gmail.com. Det hele er lavet i kategorier, som gerne skulle gøre det lidt lettere at finde rundt i.

Kontakt:
Legoglektie@gmail.com
Betaling
Konto 7500 1485152
Iban DK5375000001485152
Swift HVBADK21