Om LEG og LEKTIE

 
 
Vi er Bjørn, Eskild, far og mor, der elsker at nørde læring og har derfor samlet alle de gode læringsmaterialer, lege med læring, opgaver og spil her på Leg og Lektie. 

Bliv inspireret til læringen i hverdagen både som forældre, lærer og pædagog!

 
Visionen med LEG og LEKTIE er, at få forældre, pædagoger og lærere til at lege, skabe nysgerrighed og implementere læring i hverdagens situationer på en sjov, farverig og kreativ måde. 
 

LEG og LEKTIE giver inspiration til lege, opgaver, spil forældrevejledninger med læring til børn, som du let kan bruge i hverdagen, i børnehaven eller skolen.

På opfordring har vi lavet en tysk og en norsk light version, hvor alle vores opgaver til print bliver oversat.  Den tyske side er www.spielendlernen.de og den norske side er lekogskole.no.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.
 

For alle ikkekrediterede illustationer gælder det, at der er indkøb rettigheder til brug af disse på hjemmesiden og i materialerne. For ikkekrediterede fotos gælder det, at rettighederne tilhører Leg og Lektie.

Scroll til toppen