Se moooaar!!!

Se mooooaar!

Den anden dag i haven fandt jeg Bjørn liggende med næsen helt nede i fliserne og dybt koncentreret. Jeg spurgte meget undrende, hvad han lige lavede der? Han svarede meget begejstret, og at han da kiggede på hvor langt vandet løb! Ja, selvfølgelig!! Sikke en glæde og spænding over en lille bitte ting, vi andre slet ikke lægger mærke til mere. Hvor er det skønt at have børn, der hjælper os med at minde os om det ikke? Vi gik straks i gang med at hælde vand flere andre steder på terassen og fx. på skovlen, som billedet viser. Også kiggede vi…længe…og snakkede om, hvordan det kunne være vandet løb lige den vej?! Og vi gættede på, hvilken vej vandet mon løb her? Og her? Og her?

Se også Læringshæftet “Weekendhygge”, hvor der er forældrevejledninger, lege og forsøg med vand.

Målgruppe: 3-11år

Mål: Vand, tyngdekraft, forsøg, natur.

Hyg jer! 

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr