Vandballonleg med bogstaver

Vandballon leg Jeg tror ikke, man kan finde et barn, som ikke synes denne leg er det fedeste! Vandballoner og at tyre dem afsted – what’s not to like:D. Bjørn og jeg legede legen i starten af ugen, og den er “mega fed mor!”. Legen: Lav en masse vandballoner og 5 cirkler med kridt udenfor. Skriv nu på ballonerne og resultatet i cirklerne, og lad dit barn kaste og ramme den rigtig cirkel. Se forslag længere nede. Mål: Tal, bogstaver, regne og motorik. Målgruppe: 3-11år, se hvad du kan skrive på ballonerne herunder. 3-5år: Skrive tal og bogstaver på ballonerne og lad dit barn ramme cirklen med samme tal/bogstav. Evt små regnestykker til de 5 årige 1+2, 1+0 osv. 6-8år: Skriv regnestykker fx 8+7, 30-6, 6+6 osv og lav 5 målcirkler med tallene 15, 18, 12, 24 og 36. Alle regnestykkerne du skriver på ballonerne, skal så have et af de facit. 9-11år: Lav 5 cirkler med navneord, tillægsord, udsagnsord, 23 og 37. Skriv på ballonerne; navneord fx hat, bro, hest, tillægsord fx sort, sød, stor, udsagnsord fx gå, løb, hop, regnestykker som giver 23 eller 37 fx. 10+10+3, 2×10+3, 40-7 osv. Hyg jer!

Multi bogstav - og ordkort

Færdige kort, skriv med tusch og visk ud. For- og bagside.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr