Lære klokken

Lære klokken

Er det ikke vildt smart med disse pile, når dit barn skal lære klokken? Det er et perfekt projekt til en weekend eller ferie.

På billedet ser du vores ur i køkken-alrummet og en masse små pile som fortæller, hvad klokken er, når viserne står de forskellige steder.

Rigtig mange børn i skolen kan ikke klokken på et normalt ur med visere, og de vil ofte gerne vide, hvornår der er spisepause, frikvarter eller idræt. Det er et ret godt værktøj til dit barns selvstændighed, for hvem kender ikke til spørgsmålene; Hvornår er vi der? Hvor lang tid skal vi køre? Hvornår kommer mormor? Hvornår skal vi spise? Hvornår bliver jeg hentet? Og find gerne selv på flere:D. Ved at lære dit barn klokken, er det pludselig selvhjulpen på mange områder.

Dit barn behøver ikke at kunne læse for at starte op. Med pilene memorere dit barn i stedet for at læse. Bjørn på 4,5år har lige fået pilene op hjemme hos os og er så småt begyndt at interessere sig for at lære det. Jeg regner ikke med, at han kn klokken foreløbig, men pilene hænger der, så han hele tiden bliver mindet om, at han kan lære det og kan spørge os, når nysgerrigheden melder sig. Pilene er med til at illustrere det for ham, så det er lidt lettere at forstå.

Hent mærker til uret her.

Hjælp dit barn til at lære klokken med disse pile, som illustrerer hvad klokken er.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr