Kridtbane til børn

Kridtbane til børn.

Jeg har haft en VARM fest på villavejen i dag med at lave en kridtbane til børn!

Jeg begav mig ud på vejen og kampsvedte, mens Bjørn og Søren var på tur, også tegnede jeg med kridt en laaang bane.

Min plan var at banen skulle være lang og med flere forskellige grovmotoriske udfordringer fx. hoppe, balance, dreje rundt, springe langt.  Der var både balanceline, hop fra prik til prik, hinkesten med bogstaver, hop mellem geometriske former med tal, følg fodspor og gå zig zag balance.

Efter banen var færdig hev jeg begge unger og manden under armen og op på vejen. Eskild og Bjørn var ret begejstret med det samme og slog sig løs med hop, balance og dreje – Bjørn på stregerne og Eskild bare lidt ind over det hele:D.

Bjørn fik tvunget farmand med på banen, som i 30 grader hoppede rundt med sin ingeniør-kontor-kondition. Han gjorde det faktisk ret godt! Selvfølgelig ikke så godt som mig, der gik pææænt meget op i det og mååååske havde snydt en lille bitte smule og øvet banen inden de andre blev hentet! Ja ja… men se lige hen hoppeteknik på billedet;D.

Kort sagt en sjov familieleg med fokus på grovmotorikken.

Målgruppe: 2år – voksent legebarn.

Hyg jer! 

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr