Hjælp til at regne – Photomath

Hjælp til at regne – Photomath

Denne app kan hjælpe dit barn med at regne! Ved hjælp af kameraet på telefonen tages et billed af regnestykket og vupti, så er det udregnet. Det virker på det håndskrevet og maskinskrevet opgaver. Læs om andre gode børneapps her. 

Der er sikkert rigtig mange holdninger til denne app, men som matematiklærer synes jeg faktisk, den er super god – HVIS dit barn bruger den rigtig!

App’en kan jo hurtig bruges til at snyde, hvis et barn ikke orker at lave lektier. Man kan hurtig få et facit også er den opgave løst, uden at hovedet skal bruges.

Brug den rigtig!

Men der er altså rigtig mange andre gode muligheder med appen end lige at snyde. Fx kan dit barn bruge appen til at tjekke facit – om opgaven er udregnet rigtigt. På den måde findes fejlen med det samme, mens dit barn har opgaven frisk i hukommelsen. Desuden kan app’en hjælpe med at vise, hvordan opgaven kan udregnes, så dit barn får en forklaring og forhåbentlig lære noget af fejlen, så den undgås næste gang.

Mange børn får ikke altid rettet alle opgaver eller forklaret, hvordan den rigtig regnes ud, da læreren simpelthen ikke har tiden til det. Men denne app kan altså bruges, så dit barn ikke strander med forkerte opgaver og bliver frustreret over ikke at kunne finde ud af en opgave.

Hyg jer!

img_2018-05-11_21-00-03

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr