Stave eller bogstaver – skattejagt

Stave – skattejagt

Hvis du skal træne stavning med dit barn, men du er gået kold i den gode gamle øve metode med staveord. Så må du afprøve denne og se om dit barn ikke synes, det faktisk er sjovt at stave og øve staveord igen.

Målgruppe: 4 – 11 år (Skriv kun bogstaver på sedlerne til de mindste børn)

Mål: Stavetræne, bogstaver.

Ønsker du en samlet guide til at lære dit barn bogstaver, kan læringshæftet “Lær bogstaver” være en mulighed. Det er en forældrevejledning til at lære bogstaver gennem lege, hverdagssituationer og sjove opgaver. Køb det til 39kr her.

Til skattejagten skal du gemme små sedler fx post its rundt i huset. Gør det så de ligger på vejen dit barn alligevel tager fx. om morgenen. Så gem en seddel i morgenmadskålen, ved tandbørsten, i skoen, i hatten, på bilsædet osv. Hver gang dit barn finder en seddel, skal den gives til en voksen, som læser ordet højt. Herefter prøver dit barn så at stave ordet højt eller skrive det ned. Hvis ordet er rigtig stavet hænges det op på væggen på værelset, hvis det ikke er rigtig stavet, så foldes sedlen igen, og en voksen gemmer den et nyt sted.

Læs om en anden staveleg her. Eller brug denne leg ispinde og ord .til at øve ord eller bogstaver.

 

 

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr