Motorik på gåtur

Bjørn og jeg var på en gåtur for et par uger siden, hvor det stadig var lidt varmere i vejret. Vi gik over på fortorvet og helt instinktivt hoppede Bjørn op på kanten langs stakittet, som du kan se på billedet i hjørnet. Jeg skulle liiiiige til at sige “kom ned derfra”, men jeg nåede at stoppe mig selv;-).

I stedet hoppede jeg med op på kanten og udfordrede Bjørn, da kanten stoppede. “Nu må du ikke rører stregerne, asfalten i kanten er lava, gå balance på kantstenen, gå kun ligeud eller 90 grader til højre eller venstre ved fliserne….”. Turen op og handle blev så sjov, historierne fik liv, fortorvet blev en forhindringsbane, hvor vi fik trænet motorik, og vi hyggede op.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr