TIMER ur

Timeren er sponsoreret til test af Legebyen.dk

Jeg har testet denne timer med B – og jeg er ret positiv overrasket over, hvor mange situationer, den har kunne bruges i – OG redde os fra en konflikt.

Som alle andre børn kan Bjørn godt lide at vide noget om tid; hvor lang tid der går, inden vi skal af sted? Hvornår er der aftensmad? Hvor længe må jeg se fjernsyn? Ligesom alle andre forældre har vi sagt: “Du må lige se en halv time” også er tiden skredet, fordi jeg lige selv var midt i noget – ikke lige den bedste måde at lære sit barn om tiden og tidsfornemmelse vel?!

Men efter vi har fået denne timer, er vi blevet helt punktlige, og uret er nærmest som en guddommelig ting, hvor alt uopdragenhed ophæves, og han retter sig efter uret…I Know- magic:D. Farvel drama og hysteri, når fjernsynet slukkes, eller vi skal ud af døren...”for uret ringer jo..”. Derudover har B fået en meget bedre tidsfornemmelse og har faktisk forstået lidt af det med minutter, da timeren er noget mere børnevenligt end bare et almindeligt ur.

Jeg havde egentlig tænkt, at timeren var mest brugbar på mit job som lærer. Men jeg må sige, at den bliver i huset! Selvom tanken, om at en hel klasse retter sig efter et ur, nu er til ret tiltalende;).

Uret kan købes hos Legebyen.dk til 648kr.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr