Lær tal – læringshæfte. Vejledning og opgaver

IMG_2019-01-06_11-01-20

Køb hæftet til 39kr her.

LEG og LEKTIEs læringshæfter er en guide for forældre, pædagoger og lærere til at støtte et barns læring indenfor et emne. I hæftet er der fokus på emnet i hverdagen, gennem lege og opgaver. De første to hæfter hedder “Lær tal” og “Lær bogstaver”.

“Jeg er KÆMPE FAN ?? Det er virkelig nogle gode hæfter,
med en masse sjove og lærerige opgaver, som både børn og forældre kan lave sammen ??
Jeg kan kun anbefale man køber hæfterne!
? tak Legoglektie, for et rigtig godt arbejde! “
Udtalt af en mor efter køb af hæfterne.

Målgruppe: 2-6år afhængig af dit barns niveau.

Læringshæftet “Lær tal” er i alt 56 sider incl. opgaver. Du kan nøjes med at printe dele af hæftet og læse resten på computeren.

Som lærer er det primært de 43 sider med opgaver til arbejdet med tal og talmængder, som er brugbart. Som forældre og pædagog er både opgavedelen og vejledningen brugbar.

Hæftet indeholder: 

  • Vejledning
  • 3 matematikspil
  • 16 sider illustreret tal opgaver
  • Farve- og klippeopgaver med tal
  • Skriv tal opgaver
  • Tal og illustrationer af tallene fra 1-20
Hjælp dit barn

Rigtige mange forældre vil gerne hjælpe deres børn med at lære i hverdagen, men det er svært at nå i en forvejen travl hverdag. Det tager tid at sætte sig ind i de faglige emner, så skal opgaverne findes, du finde de sjove lege med emnet – også kunne det jo egentlig være fedt at styrkelsen af faglige områder bare blev en del af hverdagen – nemt nok ikk? Eller… sandsynligvis en alt for stor mundfuld for de fleste forældre med et fuldtidsarbejde.

Alt det arbejde har jeg nu samlet i et læringshæfte! Du får en forældrevejleding i læringshæftet “Lær tal”, som indeholder en beskrivelse af at lære tal, hvordan du implementerer tal i hverdagen, hvilke lege, der er gode at bruge til dit barn, også selvfølgelig en masse opgaver med sjove motiver og farver, som du kan lave sammen med dit barn. På denne måde styrker du dit barn kendskab til tal, tallets form og talmængder og giver dit barn en lettere start i skolen.

Hæftet kan både bruges til at få ideer til at hjælpe dit barn med at styrke talkendskabet, til ekstra træning af tal eller som supplerende materialer, hvis dit barn er kommet bagud eller mangler træning i tal.

Læringshæftet “Lær bogstaver” er også klar og findes her.

Eksempler på flere sider af læringshæftet.

 

Multi talkort

Færdige kort, skriv med tusch og visk ud. For- og bagside.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Finmotorik
legoglektie@gmail.com

Klippeøvelser

Dit barn finmotoriske evner er super vigtige at udvikle igennem hele barndommen. Mange børn kommer i skole og kan hverken klippe eller holde på en blyant, og det volder dem mange problemer. De kommer til at bruge energi på at

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Skoleopgaver – lær at skrive bogstaver

Nederst finder nogle ark, som kan printes og bruges til at hjælpe dit barn med at skrive og lære bogstaver. I denne opgave ser du billeder, som begynder med bogstavet ”i” og bogstavet ”j”. Der er billeder på opgaverne, så

Læs mere
3-5år
legoglektie@gmail.com

Rene mønter

Den anden dag lavede vi et let forsøg, efter B åbenbart havde lavet det ved en kammerat. Forsøget er ret simpelt og let at lave samtidig med at det viser en tydelig forandringer for ens barn. Du skal blot bruge

Læs mere
@hererderenvoksen
legoglektie@gmail.com

Kikkert bingo

Idag havde jeg gjort en leg klar der bød på “kikkert-bingo”. Tegn eller print en overskuelig mængde billeder som også er at finde på fx en gåtur i nærområdet. ⠀⠀Børnene var SÅ optagede af den her leg. Det var så

Læs mere
Scroll til toppen