Opgaver til børnehavebørn – Opgaver for børn

Hent børneopgaver

Opgaver børnehave

Børnehavematerialer i butikken

Sprogkort, piktogrammer, styrkede læreplaner.
Butikken

Styrkede læreplaner

Her finder du alle vores børnehaveopgaver i en oversigt. Der er flere 100 opgaver. Opgaverne henvender sig til børnehavebørn i alderen 3år, 4år og 5år. Nogle af opgaverne kan bruges tildigere med voksestøtte.

De fleste af opgaverne er lavet med de styrkede læreplaner for øje, som kan støtte børnenes udvikling. Opgaverne indeholder emner som finmotorik, tegning, tal, sprogudvikling, matche billeder eller figure, geometriske former, følelser, årstider, find 5 fejl, labyrinter og meget mere. 

Alle vores opgaver til børn

Opgaver til børn til print. Få hele overblikket af opgaver på vores samlede oversigt til  børnehavebørn, skolebørn og med emner i dansk, matematik, engelsk, natur/teknik, onlineopgaver eller til jul eller påske. Opgaverne er inddelt i emner, fag og aldersgrupper. Der er til 1. – 10 klasse samt førskolebørn.  

Opgaver for børn

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr