Søg
Close this search box.

Penesco Koncentration og fordybelse til større børn

Legetøjet er sponsoreret af Penesco Trading til test.

Koncentration – Ja, nogle gange bliver man lidt håbløs på sine børns veje, når de konstant har ild i rumpetten, kejter rundt på stolen, kun kan koncentrere sig i kort tid….for slet ikke at tale om fordybelse, det er jo nærmest et fremmedord herhjemme! Der findes mange gode måde at træne koncentrationen med sit barn. Du kan blandt andet øge koncentrationen ved at lave puslespil, tegne tegninger FÆRDIG, læse bøger eller lave i små opgave bøger. Det vigtige er, at du som forældre prøver at hjælpe dit barn videre fra krisepunktet, som helt sikkert kommer. Hvordan hjælper du dit barn videre, lære det teknikker til at udskyde den umiddelbare lyst til at stoppe.

Jeg har fundet 2 lidt anderledes måder at udfordre sit barn på med henblik på at øge koncentrationen og fordybelsen.

Se alle de legetøjstest, jeg har lavet her.

Dette spejlingsspil er rigtig godt til at udfordre koncentrationen. Hele spillet er lavet af skum og der medfølger flere opgaver, hvor du skal lave et identisk mønster. Det kræver koncentration og overblik fra dit barn, men det er samtidigt rigtig sjovt. Symmetrispillet kan bruges fra 4 år og er godt til også at træne finmotorik, former, fantasi og farver.

Spillet kan findes her.

Dette spil er et tangram puslespil, hvor dit barn kan lave en masse fine figurer ud af trekanter, firkanter og et paralellogram. Med i spillet følger nogle kort, som dit barn kan bruge til at efterligne og lave figuren. De findes i forskellige sværhedsgrader. Spillet er lavet i skum, som det ovenstående og sidder på en plade, når det ikke bruges. Udover at bruge koncentrationen kan du også bruge spillet til at øve farver, former og figurer. Fra 4 år.

Siden her henviser til forhandler.

 

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr