Ludo med gange, plus, minus, brøker, division og længdemål

Få alle ludospil tilsendt din mail her for 20kr. 

Jeg gik lige amok i Ludospil til min egen matematikundervisning, da både jeg og mine kollegaer har haft glæde af et gange ludo. Derfor er der nu et Ludospil både til gange, plus, dividere, minus, brøker, procent og længdemål. Brug dem i din undervisning eller træn hjemme med dit barn, så alt matematik ikke foregår i bogen. Kopier dem evt op i A3 og laminer.

Køb også mine spil med alle 4 regnearter, som kan bruges til at træne på en lidt sjovere måde. Eller vores skriveunderlag med læringsspil her (butik).

Eller måske du kan bruge mine læringscirkler til matematik, se et emne her.

Målgruppe: Fra 1. klasse.

Mål: Lege at regne på en sjov måde. Færdighedstræning.

Hentes her Ludo plus

Hentes her Ludo plus og minus

Hentes her Ludo minus

Hentes her Ludo gange let

Hentes her Ludo gange svær

 Hentes her Ludo brøker

Hentes her Ludo dividere

Hentes her Ludo med længdemål

Kalender til børn
Piktogrammer til børn
Sprogkort
Vi anbefaler....
Scroll til toppen