Sortere i geometriske figurer

E på 2 år og jeg lavede for lidt tid siden en sorteringsleg med geometriske figurer. Jeg tegnede en stor firkant, cirkel og trekant på et stykke papir. Herefter klippede jeg samme figurer i forskellige størrelser, som han så skulle lægge ovenpå den rigtige figur og i den rigtige bunke. Han fangede ret hurtig systemet og var meget stolt, hver gang det lykkes.

Til de lidt større børn kan du også lave 4 forskellige geometriske figurer på gulvet i jeres hjem med washitape fx. trekant, kvadrat, cirkel og retangel. Herefter skal dit barn finde ting i hjemmet, som har formen og placere den i den rigtig geometriske form på gulvet.

Se andre lege med figurer her.

Mål: Sortere og genkende geometriske figurer.

Målgruppe: Fra 2 år

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr