Farve blomster

B har et flip med farver for tiden, så vi har lavet en masse forskellige forsøg, hvor vi har eksperimenteret med farver. Et af dem er dette, hvor vi har plukket nogle blomster og stillet i farvet vand.

Mål: Farver, viden om planter.

Målgruppe: Fra 4 år

Vi har blot brugt madfarve købt i Rema og blandet halv farve, halv vand. Herefter har vi sat blomsten i vandet og ventet.

Vi har kigget til blomsten jævnligt og fulgt med i, hvordan farven ligeså stille har bevæget sig op igennem stilken og ud på selv blomstens blade. Forsøget fungerer bedst med hvide blomster, men det lykkedes fint med gule her også…så skal man bare lige være opmærksom på, at den gule blomst med blåt vand bliver grøn i stedet! Men det er jo også et farveeksperiment i sig selv:).

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr