Magna-Tiles anmeldelse

Magna Tiles er sponsoreret af Legebyen.dk til test.

Vi har testet de super populære Magna-Tiles – 3 forskellige kasser. Kasserne er Clear Colors, Solid Colours og Free style. Alle kasserne fås i forskellige kombinationer og størrelser og hele udvalget kan ses her.

Clear Colors var første pakke, som vi testede, da B og jeg næsten ikke kunne vente med at lave farveeksperimenter. Kassen indeholder 100 magneter, så der er mulighed for at bygge rigtig meget med denne kasse. B byggede blandt andet en labyrint, som han pustede en lille bold igennem. Derudover er der, som ved alle Magna- Tiles, uendelige muligheder for at bygge forskellige konstruktioner i form af geometriske figurer, tårne, huse og hvad fantasien ellers kan få frem.

Det, vi mest brugte disse Clear Colors til, var eksperimeneter med farver. Disse Magna-Tiles er gennemsigtige og giver mulighed for at kigge igennem eller få lyset til at skinne igennem og dermed ændre farven, på det farven rammer. Vi fik lavet flotte mønstre i vinduet og på fliserne udenfor, ligesom B prøvede at lægge to farver ovenpå hianden og se, hvilken farve det blev til.

Køb Clear colors hos Legebyen.dk

Disse Solid colors fra Magna-Tiles giver lidt flere konstruktionsmuligheder end pakken ovenfor. I denne pakke er understellet til en bil med, en dør og flere lidt anderledes dele. Disse Magna-Tiles virker lidt bedre i overfalden end de gennemsigtige, som hurtig bliver ridset at se på. Funktionen er dog stadig i top på Clear Colors. I pakke her er der 48 Magna-Tiles at boltre sig med.

Køb Solid Colors hos Legebyen.dk.

Den sidste pakke med Magna-Tiles free Style består også af gennemsigtige dele. Forskellen på denne og øverste pakke er, at magneterne er placeret anderledes på nogle af delene, hvilket giver mulighed for at bygge lidt anderledes ting end med standardpakkerne. Magneterne bevæger sig rundt i små rum, som kan kan tilpasses lettere.
Køb Free styles hos Legebyen.dk


Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr