Søg
Close this search box.

Overblik – Læringscirkler engelsk

Jeg har i noget tid arbejdet på at lave disse cirkler til mine elever, som jeg underviser i matematik. Jeg har manglet en lille samling af huskeregler på deres niveau, som kunne tilpasses dem individuelt. Det har jeg endelig fundet formen for med disse læringscirkler.

Når jeg underviser er noget af det vigtigste for mig, at mine elever bliver selvstændige, ved hvor de skal søge hjælp og ved hvordan de kommer videre fra problemer med opgaver. Derfor skal læringscirklerne bruges til at støtte elevernes opgaveløsning uden de nødvendigvis skal have fat i en voksen til at hjælpe dem.

Læringscirklerne kan købes færdigtrykte eller printes og lamineres og sættes i en nøglering, og eleverne kan dermed få individuelle “huskeregler”.

Cirklerne er ikke tænkt til at “undervise” barnet i et nyt fagområde, men skal være en huskecirkel til allerede gennemgået stof.

Se og læs om alle cirklerne her.

Alle udgivet cirkler pr mail (72 stk): 69kr

30 færdigtrykte cirkler med 60 emner: 300kr

Herunder er alle de læringscirkler, som passer til engelsk.

Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her
Hent her

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr