Gratis skoleopgaver inddelt i fag og emner

20190122_135225

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Ark til print
legoglektie@gmail.com

Parallelle og vinkelrette linier – opgaver

Nederst finder du opgaver, hvor dit barn kan øve sig i at regne med parallelle og vinkeltrette linier. Når dit barn skal lære om linjer, er det vigtigt at kunne kende forskel på parallelle og vinkelrette linjer. Parallelle linjer vil aldrig

Læs mere
Annoncer
legoglektie@gmail.com

TIMER ur

Timeren er sponsoreret til test af Legebyen.dk Jeg har testet denne timer med B – og jeg er ret positiv overrasket over, hvor mange situationer, den har kunne bruges i – OG redde os fra en konflikt. Som alle andre

Læs mere
3-5år
legoglektie@gmail.com

Klemme LEG med ord og tal

Denne leg er genial til både at øve ord og tal eller noget helt tredje. Alt du skal bruge er karton og klemmer (de små på billedet er fra Flying Tiger). Målgruppe: 3-11år Mål: Fx. ord, tal, bogstaver, ordklasser, motorik.

Læs mere
Scroll til toppen