Hvilke zone er dit barn i?

Det er så svært for børn at forstå sine egne følelser og sætte ord på dem – og især forstå og aflæse andres følelser. Med denne plakat kan du hjælpe dit barn med at aflæse både sig selv og andre børn, så hverdagen bliver lettere. Brug plakaten, så I får et fælles sprog.

Målgruppe: Fra 4 år

De yngste børn kan blot bruge farverne til forklare sit humør og i takt med, at dit barn bliver ældre, kan du sætte flere og flere detaljer på farverne i form af teksten. På denne måde har I altid en fælles referenceramme for at forstå hinanden og måske undgå noget af den frustration, som misforståelser fører med sig.

Se alle de ark vi har lavet til download her.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr