Søg
Close this search box.

Værksteder med bogstaver

Køb spillene til 39kr her.

Her får du 6 forskelllige værksteder, som du kan bruge med dit barn hjemme eller til dine elever i klassen til at have fokus og øve bogstaverne i alfabetet.

Det kan være en fordel at bruge huskecirklen med bogstaver, som kan hentes her.

Se også læringshæftet med vejledning og opgaver til at lære sit barn bogstaver.

De 6 værksteder er:

  1. Puslespil med store bogstaver, små bogstaver og ord med startbogstavet. 28 brikker a 3 stk. Dit barn skal samle de små puslespil, som passer sammen i bogstaver. Jo flere små puslespil du blander sammen jo sværere bliver det.
  2. Klemmekort. Find det rigtige bogstav og sæt en klemme på eller sæt en ring om det. Hvis dit barn skal bruge klemmen trænes finmotorikken samtidigt og det er betydeligt sjovere. Her skal kortene klippes ud.
  3. Vendespil. Vend blyanterne med ryggen op. Brug brikkerne sim i et almindeligt vendespil. Vend to brikker af gangen skiftevis. Sig bogstaverne højt, som vendes. Jo større sværhedsgrad du ønsker, jo flere blyanter med bogstaver skal der være med i spillet. Sværhedsgraden øges også ved at lade dit barn finde et ord med bogstavet hver gang.
  4. Terningspil. Her skal der kastes med to terninger. Ved den ene terning går dit barn vandret, ved den anden terning går dit barn lodret. Så lander det på et bogstav, som siges højt og som eventuelt også skrives ned i et hæfte ved siden af. Også her kan der siges et ord med bogstavet eller den tilhørende lyd.
  5. Find huset. Med disse vokalhuse skal dit barn blive opmærksom på vokalerne i ord, vokalernes navne og udseende. Klip brikkerne med ord ud og bed dit barn placere dem i de rigtige huse. Jo flere brikker og huse, som du tager med, jo sværere.
  6. Flipflapper med bogstaver. Her medfølger 3 flipflappere med alle bogstaver i alfabetet. 1 med vokaler og 2 med konsonanter. På flipflapperne står beskrevet, hvordan de kan bruges på forskellige niveauer. Dette værksted med flipflappere kan downloades her.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr